Общ преглед
Графит на председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева привлича вниманието на минувачите в столичния квартал „Лозенец“. Тя е нарисувана качена на стълба, а над нея е станалата печална нейна фраза „Ходи пеша“.
Още по темата

Тя я изрече  по време на разпалена реч на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в края на септември след масовите протести през лятото на миналата година.

„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, каза тогава Караянчева.

Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар